Welkom bij de Bevers!

Kinderen van 4 tot en met 7 jaar worden bij Scouting bevers genoemd.

Wij Bevers spelen elke zaterdag tussen
14.00 en 16.00 in het dorp Hotsjietonia.

Op dit moment zijn we een groep van 11 Bevers. Dus lijkt het jou leuk om eens te komen kijken, laat het weten!

Samen met Rebbel, Bas Bos en Sterre Stroom en nog vele andere figuren maken ze er elke keer weer een gezellige boel van.

Professor Plof houdt ervan om mensen te helpen als er iets is. Is er iemand gewond, Professor Plof weet wat hij moet doen. Dit gaat hij dan samen met de Bevers doen. Of wat moet je doen als er iets groters gebeurd? Professor Plof heeft overal wel een oplossing voor. Samen met zijn vrouw Rozemarijn houdt hij er ook van om te gaan koken of andere dingen te maken.

Samen met Bas Bos gaan we spannende activiteiten beleven, we gaan broodjes bakken op het kampvuur, spooktochten in het bos lopen en nog veel  meer andere leuke dingen!!


Rebbel houdt er wel van om lekker naar buiten te gaan, ze woont niet voor niets lekker in de bossen van Hotsjietonia. Rebbel speelt graag leuke spelletjes met de Bevers en vertelt graag dingen over de dieren die ze allemaal weet!

Sterre Stroom gaat graag op avontuur in het buitenland, samen met haar ontdekken we allerlei landen. Soms blijft ze liever dicht bij haar broer Steven, en gaan ze een speurtocht houden door Hotsjitonia.

De Bevers knutselen, spelen spelletjes, gaan de natuur in en logeren ook wel eens een nachtje of zelfs 2!

Dus lijkt het jou leuk om ook mee te komen spelen in het dorp Hotsjietonia samen met de andere Bevers? Kom dan gezellig langs op de zaterdagmiddag & laat je uitdagen!!

Wil je komen kijken, meldt je dan eerst aan via:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.