De welpen

iedereen van 7 tot 11 jaar.

Ze spelen hun Scoutingspel in de jungle met Mowgli en Shanti. Naast Mowgli en Shanti leren ze in de jungle tal van figuren kennen.

Welpen spelen bijvoorbeeld spannende bosspelletjes, oefenen met koken en doen creatieve programma's. Ook gaan de welpen één keer per jaar op kamp en één keer per jaar op weekend, waar ze uitdagende spellen doen en veel leren.

Hierbij kun je denken aan levend stratego, knutselen, tocht lopen, mac donalds na maken, een uitje naar een pretpark, zwemmen maar ook thema opkomsten. Meestal koppelen we deze aan een insigne (een teken wat op de blouse gezet mag worden). hebben we de afgelopen tijd gewerkt aan insigne kunstenaar, hierbij hebben we activiteiten gedaan zoals schilderen, kleien, maskers maken, een kunsttocht lopen, van suikerklontjes een kunstwerk maken.

Bij de welpen zijn we met 5 vrijwilligers (leiding) die elke opkomst weer tot een groot succes maken, gemiddeld hebben wij 15 - 25 leden.

Bij ons is iedereen welkom tussen de 7 en 11 jaar, het maakt niet wie je bent, bij ons kun je jezelf zijn en houden we rekening met iedereen.

De welpen draaien zaterdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Voor meer informatie en een afspraak maken om te komen kijken: