Lid worden?

Scouting Sint Joris; wie wil daar nu niet bij?

Zit jij al bij Scouting of wil je er graag bij? Dat kan natuurlijk! Scouting Sint Joris staat altijd open voor nieuwe leden in alle leeftijdscategoriën! Hoe gaat het lid worden in zijn werk en wat komt er allemaal bij kijken? Hier vind je links naar deze informatie en wie weet kunnen we jou snel begroeten bij onze vereniging!

Is scouting wat voor jou? Proefdraaien

Heb je ons gezien tijdens een activiteit of zit je vriendje of vriendinnetje ook op Scouting? Lijkt het je leuk, maar weet je het niet zeker? Om te kijken of scouting wat voor jou is kan je eerst met een vriend/vriendin die al op scouting zit een keer mee komen.

Bij Scouting Sint Joris hebben we de mogelijkheid om je een aantal opkomsten mee te laten lopen! Je kunt voor niets 3x meelopen met Scouting! Als je dan besluit dat scouting wat voor je is, kun je daarna lid worden.

Voor het meelopen moet je jezelf wel even aankondigen. Dit kan naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Scouting is wat voor mij! Hoe word ik lid?

Ja, jij vind Scouting leuk? Helemaal super, dan wil je natuurlijk lid worden. Dat is gelukkig eenvoudig gemaakt.  Eerst moet er contact opgenomen worden met de ledenadministratie. In overleg met jou wordt er bekeken in welke groep ( speltak) je het best terecht kunt. Daarna wordt er nog even kort overlegt met de speltakleiding, of het mogelijk is. Hierna kun je meekijken.

Na drie keer kijken wil je er nog steeds bij? Je kunt via de leiding een inschrijfformulier bemachtigen,deze moet compleet ingevuld bij de leiding ingeleverd worden.

Als Scoutingorganisatie verwerken wij persoonsgegevens om onze vereniging te kunnen organiseren, activiteiten uit te kunnen voeren en contact te hebben met onze leden. De gegevens van leden worden opgenomen in ons ledenadministratiesysteem Scouts Online. Als lid heb je zelf altijd inzicht in je eigen gegevens en heb je de mogelijkheid deze te bewerken of gegevens af te schermen. Hoe we met je gegevens omgaan staat beschreven op www.scouting.nl/privacy."