Tim Griemelijkhuijsen

‚Äč

Hallo iedereen. Ik ben Tim Griemelijkhuijsen, 25 jaar, en sinds 2013 betrokken bij Scouting Sint Joris in Breda. In eerste instantie als beverleiding, maar nu al een aantal jaar met plezier scoutsleiding. In het dagelijks leven naast scouting werk ik bij een buitenschoolse opvang in de natuur, wat erg mooi aansluit bij scouting. Verder ben ik accordeonist in een partyfolkband, wat een heerlijke ontspanning is. Sinds kort ben ik bij Sint Joris ook aan de slag als vertrouwenspersoon. Ik vind het veilig dat er binnen Sint Joris een veilig klimaat heerst, waar zaken vertrouwelijk besproken kunnen worden. Soms lukt dit niet met de normale contactpersonen en dan kan een vertrouwenspersoon een uitkomst zijn. Iemand die wat verder van de situatie afstaat en wilt luisteren naar wat iemand te vertellen heeft. Iedereen kan bij mij aankloppen, van kind tot ouder tot leiding.

Dus of je nu een probleem hebt of je hart even in vertrouwen moet luchten, wees welkom.