Benodigdheden

Zoals je waarschijnlijk wel weet, hebben Scouts speciale kleding aan: de Scoutfit. Dat is kleding die tegen een stootje kan, die snel droogt en waarop alle insignes komen die je kind verdient. De Scoutfit bestaat uit een blouse, een blauwe broek en de groepsdas, met dasring. Elke speltak heeft een eigen kleur blouse. De Scoutfit (en andere benodigdheden) zijn te koop bij de Scoutshop. De dichtstbijzijnde vestiging vind je aan de Doelen 36 in Breda. Zij zijn geopend op:

• Woensdag tussen 14.00 uur en 16.30 uur

• Donderdag tussen 19.00 uur en 20.30 uur

• Zaterdag tussen 9.00 uur en 11.00 uur

De spullen zijn ook online verkrijgbaar via www.scoutshop.nl. De rood-blauwe groepsdas van Scouting Sint Joris is verkrijgbaar via de leiding van de eigen speltak. Zij informeren u over welke artikelen u precies nodig heeft. Voor de liefhebbers bieden we ook T-shirts en truien aan met het logo van onze groep.